
29. Listopada w hotelu Sheraton Grand w Warszawie odbyło się XIX FOOD BUSINESS FORUM® 2021.
Po raz 13. Wzięliśmy udział w najważniejszym spotkaniu restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa.
FOOD BUSINESS FORUM® jest inspirującym panelem dyskusyjnym, na którym omawiany i rozwijany jest rynek HoReCa. Paneliści XIX Forum skupili się na bilansie strat i realiach branży po trzech falach pandemii COVID-19 oraz transformacji, jaką przeszła branża.
Mieliśmy okazje rozmawiać na ten temat i wypracować nowe rozwiązania zarówno z naszymi klientami z segmentu sieci gastronomicznych jak i nawiązać nowe relacje w tych obszarach. Dało nam to pole do dalszego poznawania potrzeb gastronomii w domenie higieny, utrzymania czystości i procesów sprzątania.
Cieszą nas również sukcesy naszych partnerów handlowych, gdyż podczas gali wręczenia nagród Food Business Awards 2021, sieć gastronomiczna Tutti Santi otrzymała aż dwa wyróżnienia, w tym „Restauracja - Tradycyjne Kuchnie Świata”. Jesteśmy dumni, że od wielu lat możemy wspierać nowocześnie zarządzane koncepty, świadome systematyzacji higieny.