Professionelles Reinigungsmittel

online store
Side menu
Side menu

Środki Dezynfekujące Do Zakładów Spożywczych

Środki dezynfekujące do zakładów spożywczych

Organizacja pracy w zakładach spożywczych to spore wyzwanie. Ważnym zadaniem jest przede wszystkim utrzymanie świeżości produktów, by na czas mogły one trafić do odbiorców. W grę wchodzi także kwestia zapewniania odpowiedniej temperatury podczas obrabiania niektórych składników. more
Innym istotnym aspektem działania zakładów spożywczych jest higiena. Zagadnienie to dotyczy zarówno załogi, jak i wszystkich powierzchni, z którymi mają styczność obrabiane produkty. W tej sekcji naszego serwisu zebraliśmy profesjonalne środki dezynfekujące do zakładów spożywczych, zapewniające bezpieczną pracę. Zaprezentowane tu produkty stanowią skuteczną barierę dla bakterii, wirusów i innych patogenów mogących okazać się zagrożeniem dla żywności. Mamy tu zarówno produkty do dezynfekcji rąk (żel i mydło dezynfekujące) oraz wyroby do odkażania powierzchni. Ofertę uzupełnia środek do mycia i dezynfekcji lodówek oraz chłodni. Taki zestaw zapewnia kompleksową ochronę zakładów przetwórstwa spożywczego.

Voigt w służbie branży spożywczej

Trzy dekady doświadczenia rynkowego sprawiają, że jak nikt rozumiemy potrzeby zgłaszane przez branżę przetwórstwa spożywczego. Z myślą o jej przedstawicielach wprowadziliśmy do naszego katalogu środki dezynfekujące do zakładów spożywczych. Zebrane tu produkty cechują się wysoką skutecznością i efektywnością. Są przy tym bezpieczne nawet dla delikatnej skóry i neutralne w kontakcie z żywnością, co potwierdzają przyznane atesty. Taki zestaw parametrów jest możliwy do osiągnięcia dzięki autorskim recepturom i własnemu zapleczu R&D. Zgrany zespół specjalistów pracujących dla polskiej marki Voigt tworzy profesjonalne środki czystości z myślą o ich praktycznych zastosowaniach. Dołącz do grona zadowolonych Klientów w Polsce i Europie, którzy zaufali wyrobom sygnowanym logo Voigt. Sprawdź, jakie możliwości dają zaawansowane środki dezynfekujące i przekonaj się o przysłowiowej różnicy, którą robią profesjonalne rozwiązania dla branży spożywczej. less
Handhygiene
Higiena rąk - Desinfekstionsseife, flüssig - H615
H615
Desinfekstionsseife, flüssig
Pojemność:
Siehe mehr
Desinfektion
Dezynfekcja - Flächendesinfektionsreiniger - GASTRO-SEPT VC620
GASTRO-SEPT VC620
Flächendesinfektionsreiniger
Pojemność:
Siehe mehr
für Lebensmittelbetriebe
Preparaty kwasowe - Desinfektionsreiniger für Kühlschränke, Kühlhäuser und Edelstahl - GASTRO-ACID SPRAY VC630R
GASTRO-ACID SPRAY VC630R
Desinfektionsreiniger für Kühlschränke, Kühlhäuser und Edelstahl
Pojemność:
Siehe mehr