Środki Do Dezynfekcji Rąk Do Cukierni I Piekarni
Środki do dezynfekcji rąk do cukierni i piekarni
Za każdym dobrze wypieczonym bochenkiem i chrupiącą bułką, którymi raczymy się podczas posiłku, stoi konkretna receptura, a przede wszystkim człowiek, który je wyrobił, uformował i upiekł. Od wielu lat współpracujemy z branżą cukierniczą, dlatego świetnie zdajemy sobie sprawę z tego, jak ważnym aspektem działania każdej piekarni jest jej personel. more
Z myślą o bezpieczeństwie pracowników piekarzy i cukierników stworzyliśmy profesjonalne środki do dezynfekcji rąk w cukierni i piekarni. Oto one! W tę kategorię wpadają żel do dezynfekcji, bezzapachowe mydło w płynie oraz hybryda – dezynfekujące mydło w płynie. Dwa ostatnie są dostępne w dużych opakowaniach (5 litrów), co przekłada się na wysoką efektywność stosowania. W tym miejscu warto dodać, że środki są też niebywale skuteczne, a przy tym neutralne dla dłoni i nie podrażniają skóry. Zaprezentowane tu produkty pozwalają szybko pozbyć się bakterii, wirusów i grzybów, które mogłyby zakłócić proces produkcji i zachwiać renomą zakładu cukierniczego. Aby uniknąć tego pesymistycznego scenariusza, należy stawiać na sprawdzone rozwiązania w postaci płynów dezynfekujących sygnowanych logo Voigt.