Środki Do Dezynfekcji Rąk Dla Cateringu
Środki do dezynfekcji rąk dla cateringu
Działalność w obszarze cateringu wymaga nie lada wprawy. W grę wchodzą tu bowiem nie tylko smak posiłków i różnorodność menu. Ważny aspekt stanowi także zagwarantowanie odpowiedniej temperatury serwowanym daniom i ugoszczenie wielu gości na małej przestrzeni bez zaplecza gastronomicznego, dostępnego w restauracji czy pubie. more
Istotnym wyróżnikiem cateringu jest transport i zabezpieczenie pożywienia, a także zagospodarowanie odpadów i resztek. Nie bez znaczenia jest również wystrój samego stoiska oraz prezencja obsługi. Taka złożoność tematu sprawia, że obsługa cateringu może stanowić spore wyzwanie. Aby nieco ułatwić pracę firmom serwującym jedzenie na balach, konferencjach, szkoleniach, sympozjach, bankietach czy konferencjach prasowych, do naszej oferty wprowadziliśmy środki do dezynfekcji rąk dla cateringu. Preparaty tego typu są nieodzowne dla wszystkich pracowników przygotowujących i serwujących dania podawane w bemarach czy podgrzewaczach. Bezzapachowe mydło w płynie, żel do dezynfekcji i dezynfekcyjne mydło w płynie pozwalają w szybki sposób zadbać o czyste dłonie i pełną koncentrację na swoich obowiązków.