Professionelles Reinigungsmittel

online store
Side menu
Side menu

Kuchnia W Hotelu - Środki i Preparaty do czyszczenia Kuchni w Hotelu

To, czy kuchnia w hotelu jest naprawdę czysta, zależy od wielu czynników. Samo jej sprzątanie nie wystarczy, aby w pełni zatroszczyć się o jej higienę. Kompleksowe czyszczenie wszystkich powierzchni i akcesoriów kuchennych umożliwią profesjonalne środki czystości horecaline, które posiadamy w asortymencie sklepu internetowego sklep.voigt.pl.

more

Jakie środki czystości powinna posiadać każda kuchnia w hotelu?

Utrzymanie w czystości takiego obszaru jak kuchnia w hotelu jest przede wszystkim związane z usuwaniem zabrudzeń pochodzenia tłuszczowego oraz przypaleń z blatów, okapów, urządzeń oraz powierzchni roboczych. Oferowana przez nas w sklep.voigt.pl linia profesjonalnych preparatów horecaline obejmuje zarówno wysokowydajne koncentraty jak i środki gotowe do użycia przeznaczone do usuwania tego typu zabrudzeń. Produkty te posiadają atesty PZH oraz spełniają wymogi standardu HACCP.

Stal szlachetna to wszechobecny typ powierzchni w każdej profesjonalnej kuchni. Proces mycia tego typu powierzchni składa się z dwóch etapów: pierwszy to skuteczne odtłuszczanie. W drugim etapie na tak przygotowanej powierzchni należy użyć środka do pielęgnacji stali szlachetnej.

Po umyciu kuchnia w hotelu jest czysta, ale żeby proces był kompletny, należy zastosować środki do dezynfekcji. Do dyspozycji sklep.voigt.pl oferuje środki dezynfekcyjne o pełnym spektrum działania: wirusobójczym, bakteriobójczym i grzybobójczym w formie wysokowydajnych koncentratów oraz produktów gotowych do użycia.

Bezpieczeństwo gości i pracowników — środki czystości do rąk

Nie tylko dbałość o czystość sprzętów i akcesoriów decyduje o tym, czy, kuchnia w hotelu jest sterylna. Zgodnie z wymogami zawartymi w HACCP istotne jest również zapewnienie pracownikom możliwości zachowania prawidłowej higieny. W ofercie sklep.voigt.pl znajdziesz mydło dezynfekcyjne oraz mydło bezzapachowe, zgodne z powyższymi standardami. Uzupełnienie stanowi żel do dezynfekcji dłoni, którego formuła została opracowana tak, by nie podrażniała i nie przesuszała skóry nawet przy bardzo częstym używaniu.

Kuchnia w hotelu powinna charakteryzować się nieskazitelną czystością. Jest to wyraz troski o komfort i bezpieczeństwo zarówno gości obiektu, jak i jego pracowników. W realizacji tego zadania znacząco pomogą specjalistyczne środki czystości przygotowane z myślą o hotelach, restauracjach i pensjonatach. Wszystkie je znajdziesz w sklepie voigt.pl.

less
Handhygiene
Higiena rąk - Flüssigseife, ohne Duft - H610
H610
Flüssigseife, ohne Duft
Pojemność:
Siehe mehr
Handhygiene
Higiena rąk - Desinfekstionsseife, flüssig - H615
H615
Desinfekstionsseife, flüssig
Pojemność:
Siehe mehr
Grundreinigung
Gruntowne czyszczenie - Bodenreinigung in der Lebensmittelindustrie, geruchsneutral - H640
H640
Bodenreinigung in der Lebensmittelindustrie, geruchsneutral
Pojemność:
Siehe mehr
Grundreinigung
Gruntowne czyszczenie - Schmutz- und Fettlöser, phosphatfrei - H641
H641
Schmutz- und Fettlöser, phosphatfrei
Pojemność:
Siehe mehr
Grundreinigung
Gruntowne czyszczenie - Fettlöser - H642
H642
Fettlöser
Pojemność:
Siehe mehr
Grundreinigung
Gruntowne czyszczenie - Grillreiniger gegen Verkrustungen und Eingebranntes - H643
H643
Grillreiniger gegen Verkrustungen und Eingebranntes
Pojemność:
Siehe mehr
Grundreinigung
Gruntowne czyszczenie - Grillreiniger gegen Verkrustungen und Eingebranntes - H644
H644
Grillreiniger gegen Verkrustungen und Eingebranntes
Pojemność:
Siehe mehr
Grundreinigung
Gruntowne czyszczenie - Entfetter - H652
H652
Entfetter
Pojemność:
Siehe mehr