Środki Do Dezynfekcji Rąk Dla Gastronomii
Niezawodne środki do dezynfekcji rąk dla gastronomii
Zestaw czynników odpowiadający za sukces w branży gastro sięga daleko poza kwestie związane z przygotowaniem menu i smakowitym wykonaniem dań. Na to, czy gość ponownie zechce zawitać w progi restauracji, pubu, kawiarni lub bistro ma wpływ wiele zmiennych. more
Jedną z nich bezapelacyjnie jest bezpieczeństwo. To w branży HoReCa można odmieniać przez wiele przypadków. Podstawowym wymiarem troski o zdrowie gości i personelu jest dezynfekcja rąk. Czyste dłonie to gwarancja tego, że przygotowywana potrawa będzie smaczna, ale też wolna od szkodliwych patogenów, będących potencjalnymi sprawcami zatruć lub infekcji. Wśród naszych propozycji na odkażanie dłoni mamy bezzapachowe mydło w płynie, dezynfekujące mydło w płynie oraz żel do rąk. Pierwsze dwa produkty są dostępne w dużych opakowaniach (5 l.), co ma swoje korzyści dla ekologii, w postaci zredukowania ilości opakowań plastikowych. Detergenty te są rekomendowane w obszarach, gdzie obowiązują podwyższone standardy higieniczne i normy HACCP. Są przy tym wydajne, łatwe w aplikacji (i spłukiwaniu), przyjazne dla wrażliwej skóry, mają przyjemny oraz delikatny zapach.