Mycie Urządzeń Chłodniczych
Mycie urządzeń chłodniczych – zrób to z profesjonalnym partnerem
Utrzymanie czystości na zapleczu gastronomicznym stanowi priorytet dla większości osób odpowiadających za zarządzanie lokalami, w których serwuje się jedzenie. Ze współpracy z przedstawicielami branży HoReCa wiemy, że dbałość o czystość w kuchni, chłodni, magazynie czy zmywalnie to nie tylko priorytet, ale spore wyzwanie. more
Wysokie tempo działania, duże stężenie wilgoci oraz specyfika pracy z produktami spożywczymi sprawiają, że wiele restauracji i firma cateringowych dwoi się i troi, by utrzymać porządek podczas przygotowywania posiłków. Jednym z najbardziej wymagających elementów w tej układance czystości jest mycie urządzeń chłodniczych, które wymaga zapewnienia odpowiednich warunków termicznych, co z kolei eliminuje możliwość zastosowania standardowych detergentów. Na szczęście osoby mierzące się z wyzwaniem utrzymania porządku i higieny w na zapleczu kuchennym nie są pozostawione same sobie! Z odsieczą przychodzi i im asortyment Voigt, czyli profesjonalne środki czystości przygotowane z myślą o branży HoReCa.