Menu boczne

Kuchnie, catering

Profesjonalna higiena i wydajne procesy

mycia dla gastronomii

Profesjonalna higiena i wydajne procesy mycia dla gastronomii.

Dostarczamy dopasowane rozwiązania dla naszych klientów, podchodząc kompleksowo do działalności cateringu i kuchni. Wdrażamy procedury, oparte o środki czystości horecaline, które pomagają uzyskać oczekiwane rezultaty mycia oraz optymalizować zużycie energii, wody oraz zmniejszać koszty na chemię myjącą. Tworzymy i dopasowujemy dobre praktyki i systemy dezynfekcji, utrzymania czystości i systematyzujemy proces mycia.

 

Wszystko zaczyna się od zmywarek
  • Skuteczne, wydajne detergenty i środki płuczące do zmywarek przemysłowych
  • Regulacja zmywarek i kontrola zużycia
  • Szeroka oferta systemów dozowania do zmywarek
  • Własny serwis zapewniający optymalne użycie środków
  • Certyfikowana dezynfekcja
  • Audyty, szkolenia budują oraz wdrażają procedury mycia i sprzątania
  • Opieka doradcy, który wspiera optymalizację i zapewnienie ciągłości procesów mycia


 

Wybrane produkty

Higiena rąk
Mydło w płynie - H610 FOOD HAND
H610 FOOD HAND
Mydło w płynie
Pojemność:

Profesjonalne środki czystości do kuchni

Działalność kuchni i cateringu wymaga nadzwyczajnych środków ostrożności. Utrzymanie najwyższych standardów czystości i higieny zapewnia nie tylko bezpieczne serwowanie posiłków, ale i wydajną pracę na kuchennym zapleczu, zmywaku, w magazynach żywności czy w chłodniach. 

Zdając sobie sprawę z różnorodnych potrzeb branży gastronomicznej i cateringowej, w tej sekcji naszego serwisu zebraliśmy profesjonalne środki czystości do kuchni. Dzięki zaprezentowanym tu produktom zaplecze w hotelach, pensjonatach, centrach kongresowych, restauracjach, pubach czy w zakładowych stołówkach będzie lśniło jak na zawołanie! Osią tej kategorii są płyny do higieny rąk, pozwalające zadbać o czyste i zdezynfekowane dłonie kucharzy i kelnerów. W parze z nimi idą środki do dezynfekcji powierzchni płaskich (blatów, stołów, urządzeń AGD itd.). Dzięki nim każda przestrzeń robocza staje się bezpiecznym miejscem pracy. Jednak dbałość o czystość rąk i sterylność powierzchni to tylko początek potrzeb zgłaszanych przez gastronomię. W ofercie mamy także płyny do mycia naczyń – zarówno w wersji ręcznej, jak i maszynowej. Osobną podkategorię stanowią intensywne preparaty skutecznie zwalczające zaschnięty tłuszcz, zacieki, przebarwienia i spieczenia, których nie sposób uniknąć w miejscu pracy kucharzy. Obok nich mamy także płyny do mycia podłóg oraz preparaty do czyszczenia frontów mebli kuchennych wykonanych ze stali szlachetnej.

Zgrany duet: Voigt i branża HoReCa

Profesjonalne środki czystości dla cateringu i kuchni to asy atutowe naszej oferty kierowanej do szeroko rozumianego sektora HoReCa. Z przedstawicielami tego specyficznego biznesu współpracujemy od wielu lat, zdobywając sobie zaufanie Klientów w Polsce i kilku państwach europejskich. Nasze rozwiązania cieszą się opinią skutecznego i wydajnego wsparcia dla hotelarzy, restauratorów oraz firm obsługujących kongresy, koncerty, szkolenia, konferencje czy bankiety. Profesjonalne środki czystości dla cateringu i kuchni pomogą Ci przenieść dbałość o czystość na wyższy poziom.