Menu boczne

QSR - Restauracje szybkiej obsługi

Rozwiązania i produkty

dla sieci gastronomicznych

Sieci gastronomiczne i zarządzanie franczyzami wymaga specjalnych kompetencji.

Systematyzacja procesów mycia to wyzwanie. W przypadku sieci i franczyz pomnożone przez liczbę restauracji i kuchni. To wymaga doświadczenia, systemu i wsparcia odpowiednimi rozwiązaniami. Zapewniamy wdrożenie i standaryzację procesów mycia. Nasz serwis dba o sprawne oraz jednolite dozowanie preparatów we wszystkich punktach, a zespół doradców audytuje restauracje, aby scalić i zoptymalizować standardy higieny.

 

Z nami jakość jest powtarzalna - wiemy jak to zrobić.

Pakiet wartości dla sieci gastronomicznych i franczyz:

 

Efekt: Ujednolicenie procesów sprzątania. Optymalizacja kosztów operacyjnych i czasu poświęconego na sprzątanie.
 

Wybrane produkty

Preparaty kwasowe
Preparaty kwasowe - Mycie i dezynfekcja lodówek, chłodni oraz stali szlachetnej - GASTRO-ACID SPRAY VC630R
GASTRO-ACID SPRAY VC630R
Mycie i dezynfekcja lodówek, chłodni oraz stali szlachetnej
Pojemność:

Profesjonalne środki czystości dla gastronomii

Prowadzenie restauracji, pubu lub bistro to zadanie wymagające wielu talentów i szerokiego wachlarza kompetencji. Tym większym wyzwaniem wydaje się być prowadzenie sieci restauracji, które mają trzymać podobny, wysoki poziom obsługi gości i ujednolicone menu. Głównym zadaniem przy prowadzeniu sieci gastronomicznych jest skompletowanie personelu, któremu będzie można powierzyć obowiązki i podzielić się odpowiedzialnością. Wśród kolejnych czynników odpowiadających za sukces sieciówek jest optymalizacja kosztów. Jednym ze sposób na cięcie wydatków, przy jednoczesnym utrzymaniu poprzeczki jakości na wysokim poziomie, jest chemia do gastronomii sygnowana logo Voigt. Nasza firma od trzech dekad opracowuje i produkuje środki czystości dopasowane do zróżnicowanych potrzeb branży HoReCa, w tym także do restauracji szybkiej obsługi (QSR). Rozbudowane zaplecze R&D, bogate doświadczenie na międzynarodowych rynkach i zrozumienie praktycznych aspektów działania restauracji, pubów i bistro sprawia, że nasze profesjonalne środki czystości dla gastronomii pozostawiają daleko w tyle rozwiązania konkurencyjne.

Chemia do gastronomii QSR

W tej sekcji prezentujemy środki czystości ułatwiające systematyzację czyszczenia w całej sieci. Nasze produkty łączą w sobie skuteczność i efektywność, co przekłada się na wymierne oszczędności wydatków na detergenty. Z naszą pomocą zadbasz o każdy fragment gastronomicznej rzeczywistości. Dzięki środkom Voigt umyjesz i zdezynfekujesz powierzchnie dotykowe, z którymi mają styczność Klienci, sprzęty, akcesoria, podłogi i meble na zapleczu kuchennym, sanitariaty oraz miejsca obsługi kupujących (kasy, lady wystawowe itd.). Ważnym punktem tej części oferty są środki do dezynfekcji rąk dla personelu i gości. Oprócz wspomnianych grup produktowych, do dyspozycji oddajemy także wiedzę i doświadczenie naszych serwisantów w postaci audytu, optymalizacji standardów czy ujednolicenia dawkowania preparatów. Zdaj się na doświadczenie praktyków i przekonaj się, że Voigt to rzetelny partner w zarządzaniu gastronomią.