Profesjonalne Środki Utrzymania Czystości

sklep internetowy
Menu boczne

QSR - Restauracje szybkiej obsługi

Rozwiązania i produkty

dla sieci gastronomicznych

Sieci gastronomiczne i zarządzanie franczyzami wymaga specjalnych kompetencji.

Systematyzacja procesów mycia to wyzwanie. W przypadku sieci i franczyz pomnożone przez liczbę restauracji i kuchni. To wymaga doświadczenia, systemu i wsparcia odpowiednimi rozwiązaniami. Zapewniamy wdrożenie i standaryzację procesów mycia. Nasz serwis dba o sprawne oraz jednolite dozowanie preparatów we wszystkich punktach, a zespół doradców audytuje restauracje, aby scalić i zoptymalizować standardy higieny.

 

Z nami jakość jest powtarzalna - wiemy jak to zrobić.

Pakiet wartości dla sieci gastronomicznych i franczyz:

 

Efekt: Ujednolicenie procesów sprzątania. Optymalizacja kosztów operacyjnych i czasu poświęconego na sprzątanie.
 

Wybrane produkty

Szyby, meble, sprzęty
Szyby, meble, sprzęty - Bieżące mycie wszelkich powierzchni ponadpodłogowych - H500
H500
Bieżące mycie wszelkich powierzchni ponadpodłogowych
Pojemność:
Zobacz więcej
Szyby, meble, sprzęty
Szyby, meble, sprzęty - Mycie powierzchni szklanych, Nanotechnologia - H520
H520
Mycie powierzchni szklanych, Nanotechnologia
Pojemność:
Zobacz więcej
Podłogi, wykładziny
Podłogi i wykładziny - Mycie bieżące podłóg - zapach mango-liczi - H580
H580
Mycie bieżące podłóg - zapach mango-liczi
Pojemność:
Zobacz więcej
Preparaty kwasowe
Preparaty kwasowe - Mycie i dezynfekcja lodówek, chłodni oraz stali szlachetnej - GASTRO-ACID SPRAY VC630R
GASTRO-ACID SPRAY VC630R
Mycie i dezynfekcja lodówek, chłodni oraz stali szlachetnej
Pojemność:
Zobacz więcej
Gruntowne czyszczenie
Gruntowne czyszczenie - Usuwanie tłustych zabrudzeń - H652
H652
Usuwanie tłustych zabrudzeń
Pojemność:
Zobacz więcej

Profesjonalne środki czystości dla gastronomii

Prowadzenie restauracji, pubu lub bistro to zadanie wymagające wielu talentów i szerokiego wachlarza kompetencji. Tym większym wyzwaniem wydaje się być prowadzenie sieci restauracji, które mają trzymać podobny, wysoki poziom obsługi gości i ujednolicone menu. Głównym zadaniem przy prowadzeniu sieci gastronomicznych jest skompletowanie personelu, któremu będzie można powierzyć obowiązki i podzielić się odpowiedzialnością. Wśród kolejnych czynników odpowiadających za sukces sieciówek jest optymalizacja kosztów. Jednym ze sposób na cięcie wydatków, przy jednoczesnym utrzymaniu poprzeczki jakości na wysokim poziomie, jest chemia do gastronomii sygnowana logo Voigt. Nasza firma od trzech dekad opracowuje i produkuje środki czystości dopasowane do zróżnicowanych potrzeb branży HoReCa, w tym także do restauracji szybkiej obsługi (QSR). Rozbudowane zaplecze R&D, bogate doświadczenie na międzynarodowych rynkach i zrozumienie praktycznych aspektów działania restauracji, pubów i bistro sprawia, że nasze profesjonalne środki czystości dla gastronomii pozostawiają daleko w tyle rozwiązania konkurencyjne.

Chemia do gastronomii QSR

W tej sekcji prezentujemy środki czystości ułatwiające systematyzację czyszczenia w całej sieci. Nasze produkty łączą w sobie skuteczność i efektywność, co przekłada się na wymierne oszczędności wydatków na detergenty. Z naszą pomocą zadbasz o każdy fragment gastronomicznej rzeczywistości. Dzięki środkom Voigt umyjesz i zdezynfekujesz powierzchnie dotykowe, z którymi mają styczność Klienci, sprzęty, akcesoria, podłogi i meble na zapleczu kuchennym, sanitariaty oraz miejsca obsługi kupujących (kasy, lady wystawowe itd.). Ważnym punktem tej części oferty są środki do dezynfekcji rąk dla personelu i gości. Oprócz wspomnianych grup produktowych, do dyspozycji oddajemy także wiedzę i doświadczenie naszych serwisantów w postaci audytu, optymalizacji standardów czy ujednolicenia dawkowania preparatów. Zdaj się na doświadczenie praktyków i przekonaj się, że Voigt to rzetelny partner w zarządzaniu gastronomią.