Menu boczne
Menu boczne

Mycie Urządzeń Chłodniczych

Mycie urządzeń chłodniczych – zrób to z profesjonalnym partnerem

Utrzymanie czystości na zapleczu gastronomicznym stanowi priorytet dla większości osób odpowiadających za zarządzanie lokalami, w których serwuje się jedzenie. Ze współpracy z przedstawicielami branży HoReCa wiemy, że dbałość o czystość w kuchni, chłodni, magazynie czy zmywalnie to nie tylko priorytet, ale spore wyzwanie. więcej
Wysokie tempo działania, duże stężenie wilgoci oraz specyfika pracy z produktami spożywczymi sprawiają, że wiele restauracji i firma cateringowych dwoi się i troi, by utrzymać porządek podczas przygotowywania posiłków. Jednym z najbardziej wymagających elementów w tej układance czystości jest mycie urządzeń chłodniczych, które wymaga zapewnienia odpowiednich warunków termicznych, co z kolei eliminuje możliwość zastosowania standardowych detergentów. Na szczęście osoby mierzące się z wyzwaniem utrzymania porządku i higieny w na zapleczu kuchennym nie są pozostawione same sobie! Z odsieczą przychodzi i im asortyment Voigt, czyli profesjonalne środki czystości przygotowane z myślą o branży HoReCa.

Voigt — z myślą o restauracji, kawiarni i QSR

Od początku istnienia naszej firmy stawiamy na jakościowe rozwiązania, które skutecznie i efektywnie rozprawiają się z brudem, smugami, pleśnią i patogenami. To przywiązanie do jakości pozwoliło nam zdobyć opinię rzetelnego partnera branży HoReCa, ale także placówek medycznych, instytucji oświatowych czy zarządców biur. Dla wielu z nich logo Voigt jest wyznacznikiem niezawodności i innowacyjności. W tej kategorii naszego serwisu internetowego zebraliśmy środki czystości ułatwiające utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym, w tym także mycie urządzeń chłodniczych. Znajdziesz tu m.in. detergenty do ręcznego i maszynowego zmywania naczyń, odkamieniacz, koncentraty i płyny do usuwania tłustych zabrudzeń, osadów i spieczeń – czyli stałe elementy kuchennego krajobrazu. Ważną rolę w tej sekcji odgrywają płyn do dezynfekcji powierzchni oraz kwasowe detergenty do czyszczenia lodówek, chłodni i stali szlachetnej. Taki kompleksowy zestaw detergentów pozwala skupić się na tym, co w gastronomii najważniejsze – dbaniu o zadowolenie i pełne żołądki swoich gości. mniej
Dezynfekcja
Preparat dezynfekcyjno-myjący - H621
H621
Preparat dezynfekcyjno-myjący
Pojemność:
Gruntowne czyszczenie
Dezynfekcyjne mycie powierzchni - H653
H653
Dezynfekcyjne mycie powierzchni
Pojemność:
Preparaty kwasowe
Preparaty kwasowe - Mycie i dezynfekcja lodówek, chłodni oraz stali szlachetnej - GASTRO-ACID SPRAY VC630R
GASTRO-ACID SPRAY VC630R
Mycie i dezynfekcja lodówek, chłodni oraz stali szlachetnej
Pojemność: