
Zakłady spożywcze
Rozwiązania i środki czystości
dla zakładów spożywczych
Profesjonalne preparaty. Zaangażowani doradcy. Skuteczne procedury.
Rozwiązania VOIGT dla segmentu FOOD oparte są o profesjonalne koncentraty oraz procedury mycia i utrzymania czystości. Dopasowujemy je tak, by były proste do wdrożenia i gwarantowały zgodność z normami prawnymi i sanitarnymi. Cykliczne szkolenia i profilaktyczne serwisy stanowią narzędzie do ciągłego doskonalenia i monitorowania procesów mycia.
Obszary zastosowań

Rozwiązania dla zakładów spożywczych opieramy o:
- Nieodpłatny audyt obiektowy analizujący potrzeby, stan faktyczny i proponowane rozwiązania
- Procedury utrzymania higieny i dokumentację produktową, którą przygotowujemy na podstawie analizy potrzeb i audytu obiektowego
- Technologię utrzymania czystości wspierającą procesy mycia z procedur
- Specjalistyczne systemy dozowania, dobrane do konkretnego zakładu spożywczego
- Montaż i serwis systemów dozowania
- Cykliczne szkolenia i audyty dedykowanego doradcy, który wspiera wdrażanie procedur i czuwanie nad procesem